China bouwt 97 luchthavens

In 2020 moet het heerlijk zijn om te reizen in China: treinreistijden zijn teruggebracht tot een minimum vanwege snelle verbindingen en hoge snelheid en als het goed is kent straks bijna iedere grote stad een luchthaven. Het doel van de Chinese overheid om in 2020 97 nieuwe luchthavens bij te bouwen, kan worden gerealiseerd met ruim 42 miljard euro. De extra vliegvelden zijn nodig om de groeiende stroom passagiers, dit jaar ruim 16%, op te vangen.

Lees ook:40 miljard voor schonere energie
Lees ook:Opnieuw uitbreiding vliegtuigvloot Air China
Lees ook:China heeft nu een tunnel onder de zee
Lees ook:Heksenjacht op protesterende Tibetanen geopend
Lees ook:Flinke uitbreiding vliegtuigvloot Air China

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>