Diplomatieke sporters

Het loopt nog steeds niet echt storm met mensen die hun mening kwijt willen over de Olympische Spelen op deze site. Op de stelling 'Moeten Nederlandse sporters een diplomatieke status krijgen tijdens de Spelen?' reageerden slechts twintig bezoekers. Vijf van hen vonden het onzin en zijn van mening dat sporters zich sowieso niet met de situatie in China moeten bemoeien. De rest ziet het inderdaad als een goede manier om de sporters geen risico te laten lopen. Heb jij er nog iets aan toe te voegen? Reageer dan op dit bericht…

 

Lees ook:Diplomatieke status Nederlandse sporters in China?
Lees ook:Olympische acties en reacties uit de sporthoek
Lees ook:Spelen en mensenrechten scheiden, vinden Nederlanders
Lees ook:Nieuwe stelling: De Olympische Spelen hadden nooit in China mogen plaatsvinden
Lees ook:Chinese studenten boos om Nie na China

1 Reacties // Reageer

One thought on “Diplomatieke sporters

  1. jaap

    echt onzin!! politiek en sport moet los staan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>