Ook panda’s in China zwaar getroffen door aardbeving

De 1500 reuzepanda's, die leven in de bergen van Sichuan en het Wolong-reservaat in dezelfde regio, zijn zwaar getroffen door de aardbeving van 7.9 op de Schaal van Richter die vorige maand plaatsvond in de westelijke provincie. Een panda in het reservaat kwam om het leven en een groot deel van de natuurlijke habitat van de beschermde en zeldzame dieren is verwoest door aardverschuivingen. Uit angst voor naschokken wordt nu gezocht naar een andere verblijfplaats voor de dieren, voorzien van bamboebossen.

China Daily 

Lees ook:Aardbeving Sichuan eist opnieuw slachtoffers
Lees ook:Tijgers eten tijger in dierentuin
Lees ook:Doden en vermisten na aardverschuivingen
Lees ook:Qinghai opnieuw geraakt door aardbeving
Lees ook:Tijgers sterven door ondervoeding dierentuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>