Dag 11: de dag van de rij

In navolging op de duw-trek- en spuugupdate, is er nog een opmerkelijk feit dat op deze dag niet mag ontbreken in het lijstje actualiteiten. Het is vandaag de elfde van de maand. Dat betekent in China de officiële dag om in de rij te staan. Tot de Olympische Spelen zullen plaatsvinden worden de inwoners van Beijing elke maand op de elfde gevraagd netjes in de rij te wachten op bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Of het werkt en vooral wat de invloed is van zo'n dag op de rest van de maand, begin ik me nu wel sterk af te vragen. Dit onderwerp vereist een fotorubriek met rijen vóór, na en op de elfde. Wie helpt me?

Lees ook:Klaar voor de start?
Lees ook:Big city
Lees ook:Wachten, wachten, wachten voor de trein in China
Lees ook:Einde briefjesbureaucratie
Lees ook:Metro Nanjing verrast door paaldanseres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>