Metro Nanjing verrast door paaldanseres

In Nanjing, een miljoenenstad in het oosten van China, is onlangs de tweede metrolijn geopend. Die metro wordt niet alleen gebruikt door mensen die zich van A naar B willen verplaatsen, maar ook als podium voor het paaldansen.

De paaldansende vrouw van Nanjing dook zeker twee keer op in de nieuwe metrolijn en liet de Chinezen zien dat paaldansen erg mooi kan zijn, mits goed uitgevoerd. De passagiers reageerden verrast en maakten massaal foto’s en filmpjes, die vervolgens op internet werden verspreid.

Helaas voor de paaldansende vrouw kon niet iedereen haar optreden waarderen. De politie van Nanjing pakte de danseres op en liet haar pas gaan toen ze beloofde nooit meer zoiets te zullen doen. Want paaldansen hoort niet in het openbaar vervoer van zo’n mooie stad. Paaldansen mag in China alleen achter de deuren van bepaalde clubs. Op elke andere plek zou het de orde wel eens kunnen verstoren.

Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Gijzeling na afwijzing van internetdate
Lees ook:Sluipschutter houdt gijzelnemer tegen
Lees ook:Chinese vrouw pleegt zelfmoord vanwege nepgeld
Lees ook:Klopjacht na doodschieten politieman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>