Nog een weekje…

…en de Olympische gekte zal in alle hevigheid losbarsten. Op china.blog.nl kun je alles lezen over luchtvervuiling, honden op het menu en de nieuwste regels rondom de Olympische spelen in Beijing. Vooral geïnteresseerd in het sportieve gedeelte? Breng eens een bezoekje aan de olympische spelen blog!

Lees ook:Spectaculaire Chinese opening
Lees ook:Olympisch nieuwjaar
Lees ook:Spielberg niet naar Spelen
Lees ook:Traveltips?
Lees ook:Acht Olympische panda’s naar Beijing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>