Vierjarige dacht dat hij kon vliegen

Een vierjarig jongetje uit Wuhan, een miljoenenstad in het midden van China, dacht dat hij kon vliegen. Geïnspireerd door zijn televisieheld Ultraman klom het jongetje uit het raam, waarna hij acht verdiepingen naar beneden viel. Vliegen kon de vierjarige toch niet. Overleven daarentegen wel. Los van rugkneuzingen en ingeklapte longen maakt de jongen het volgens de Shanghai Daily namelijk goed.

In een reactie zei de moeder dat haar zoon altijd al vreemd gedrag vertoonde. De vierjarige bezorgde zijn ouders en leerkrachten regelmatig hoofdpijn, als hij weer eens ideeën had die zij niet konden plaatsen. Eén van zijn dromen was net zo goed te kunnen vliegen als de Japanse televisiester Ultraman. Graag wilde hij ook over zulke handige vleugels beschikken. Bij gebrek aan vleugels besloot het jongetje tijdens zijn eerste vliegpoging een bal te gebruiken. Vermoedelijk heeft de bal als eerste de grond geraakt en de val van de vierjarige kunnen breken. Dat doet de echte Ultraman toch net even anders:

Lees ook:Vierjarige verovert de wereld als Michael Jackson
Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal
Lees ook:Moeder gooit levende baby in vuilnisbak
Lees ook:Alweer zo’n rare dood na protest tegen slopers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>